Я - твая калiна...

Я - твая каліна
Ў расквітнелым гаі,
Я дрыжу маўкліва,
Я цябе чакаю.

Птушкі залатыя
На мяне сядаюць,
Чыстыя званкія
Песні мне спяваюць.

Я - твая каліна,
Ў сонечных праменнях
Ветрык сарамліва
Ціснецца ў галінах.

Ціхім мяккім шэптам
Я яму спяваю,
Як квітнее неба,
Як цябе чакаю.


Рецензии