Мое здивоване кохання

Я знаю, знаю: Ти болiеш!..
Болiеш Серцем Ти ночами...
Любити, знаю: о-о-о! як вмiеш!
I заворожуеш словами...
Твiй звук, як вiдзвук неба, лине!..
Твое чуття, як май, розквiтне!
Так любить Серденько людини,
Коли бувае всiм привiтне...
Я знаю, знаю: Ти кохаеш!..
Душа в коханнi крила мае!
Невже ж Ти, пташко, не лiтаеш?!
I Твое Серце не спiвае?!
Спiвай! Спiвай! Молю: не треба
Нi слiз! нi рiчок хвилювання!
Ти Ангел неба! Ангел неба!
Мое здивоване кохання.


Рецензии
Просто, но со вкусом!!! С теплом Людмила

Мир Песен   27.03.2011 12:04     Заявить о нарушении
Спасибо, Людмила! Ваш отзыв меня радует!
С уважением Зиновий.

Зиновий Маль   27.03.2011 14:00   Заявить о нарушении