А зима! зима!! зима!!!

А зима! зима!! зима!!!
Ще, друже, пануе!
Чи забула що весна
На свiтi iснуе.
Загуляла! Не спiшить
Права вiддавати...
Ще снiжинками летить!
Ще бiлiють хати!
Ще морозець заглянув,
Як гiсть, у вiконце!
Вiд снiжинок я почув,
Що не плаче сонце...


Рецензии