Звикла...

А за вікном... зимовий дощ...
Здається вічно...
Росу вдягнув жасмину кущ...
І це у січні...

Легенький стукіт нот води...
По підвіконні...
Чомусь злетілися сюди
Пташини сонні...

Вгощу зернятами пшона...
Нехай їм свято...
Вже там маленьких не одна,
Вже їх багато...

Дивлюсь в вікно... як навесні...
І вже не прикро...
Малюю думку з віщих снів...
Про тебе... звикла...

15/01/11


Рецензии