Я вiдчуваю

Мої сльози стікають по обличчю
Завтра прийде осінь
Дні розіб’ють вічність
Розкажи,як виглядає твій сміх
Руки до крові знов – уламки мого серця
Крок душі до неіснуючої ночі
Проходять дні, як дим від сигарет
Коли тебе немає поруч

Не забувати почуття,
Які життя тримають
Я відчуваю їх знов
На мить закривши очі
Ти безнадійно хворий
Почуттям
Кожний новий день
Я відчуваю холод
Ти тільки поглядом зігрій.

Мої слова стануть простим рівнянням
Подих крізь дим
Розірвали тишу
Ти покажи мені всі мрії свої
Ще півгодини диму– шалений стукіт серця
Твої долоні зігрію подихом своїм
Присмак болю – наче струм по тілу,
Який вбиває мене…..


Рецензии