***

Зістаривсь лев
Не сила царювати
- Кому ж
  Державу й скіпетер віддати?
Могутній цар
У радника спитав
І пугач мудрий
Так цареві мовив
- Чув у людей,
про вибори розмови.
То може й нам,
Ті вибори зробить?
- Ти мудрий птах,
і добра твоя рада
На неї пристаю, я радо.

****
Що за галас, що за гук
Не спить їжак.
Не спить борсук.
Їжак не спить,
Бо кандедат
Він дикобраза -
рідний брат.
За ним галки
за ним зайці
За ним білки
і горобці.
Борсук не спить
Поважниий пан.
Він лева вірний корефан
Міністром є він у царя
За нього вся лесна братва.

2004р.


Рецензии