45. Стёкла

Стёкла(20.03.2011г.)

Бьются стёкла,
Скрипят двери.
Я не верю.
На осколки
Наше лето
Разлетелось.
Так хотелось
Больше света.
Ночь тянулась
До рассвета.
Небо резала комета.
Ты проснулась.
На балконе
Весной пахнет,
Открой ставни.


Рецензии