Червоний хрест

Ці очі бачили лиш зле,
Розп'яте хижо на хресті
Убите каменем глухим
На довгій палі, на траві
Просохлі немічні кістки.
І помирає вся планета від голоду гниє,
Одні сидять і провокують,
А інші очі заховають.
Ховають правду від людей,
Слова несказані правдиві,
Нас водять просто за носи,
А ми їм віримо й живемо з ними.
І ось зібралися нещасні
Червоний хрест несуть вони,
За боротьбу, за справедливість
Вони винищують все зле.
Це гріх і правда запанує в світі,
Коли з голів стече вся кров,
Коли останні дикі крики,
Їх схилять просто до землі.
Тоді почнеться Божий суд,
Тоді почнуться всі карання,
Тоді побачимо ми правду,
Тоді за все відповіси.
За хижі, злі туманні очі,
Які лиш бачать все лихе
І до землі хились, молися,
Сьогодні ти живеш, а завтра ти помреш.


Рецензии