А може?

А може?......
Чи вітер вогонь видуває
З потухлой майже жаринки.
Чи воду дощик виливає,
З малої блідої хмаринки.
Чи зерня росток випускає
З сухої жорсткої землці,
Чи іскру удар висікає
З булатної гострої криці
Чи серденько серце торкає
Як дивляться очі у очі.
Чи сон без оглядки тікає
Як душать ридання щоночі.

Я знаю – закон є одвічний-
Все пройде, мине, все не вічне…


Рецензии