Остання зустр1ч..

Невже наша зустріч остання?
Безлюдний, холодний перон.
Болюче, нестерпне прощання.
Розлукою пахне вагон.

Вже й потяг поволі рушає
у напрямку сірих заграв.
О Боже! Невже так буває,
щоб щастя цей потяг забрав?

Зірницями очі додолу,
солоних струмків печія,
а мрії, як коні по колу
Хриплять навіженно, як я.

Безвихідь оплакує долю,
зачинені двері у рай.
Чи я, чи фантом мого болю
веде у незвіданий край.

Останнім промінчиком сонця
надія упала до ніг..
..Слова, голосніш гучномовця
- Тебе я залишить.. не зміг!


Рецензии
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.