Подарунки до дня народження

Думки в сірникових
коробках .Півсотнями.Дякую.
Сповиті стрічками в веснянках й
тихенько дзичать .
Півщирих обіймів дротяні кружальця
з держзнаками ,
Тавровані,з штампами,навіть волога
печать.
Рихтованних посмішок жменя.З
паперу обгорточки,
Згадав-алергія давно на хрусткий
целофан.
Та й досить.Дві кави парують і три
білих згорточки
Й жасминовий спогад від чаю чи
відчаю жбан .


Рецензии