Жовта украйынська пидводна лодка...

Як у нашому селі
Всі підводниками стали,
Збудували ми човни
И ставок перпурнали...
Я, Стас, Гнат
У підводному човіні,
У підводному човні...
Зараз ми пирньом,
Зараз ми пирньом...
Я, Стас, Гнат,
У підводному човні,
Ми ставок перепливьом,
Ми ставок перепливьом...



Плэйкаст «Одесса, таки да!...»


Рецензии