Молитва батьк1в

Молюсь за тебе,УКРАЇНО,
Молюсь за родину свою.
І прошу я вас, мої рідні,
Не продайте за гроші ,
Ви совість свою.

Подумайте, скільки нам жити?
І що нашим дітям у спадок лишить?
Не дай БОГ за гроші Батьківщину продати,
Батьки наші предки, нам не зможуть простить.

Звертаюсь до вас, олігархи!
Увас є багато грощей,
До грошей, ще совість потрібна,
І дума в майбутне людей.

Адже в Україні багато розумних, трудящих людей,
Яких нас усіх обідрали ....
А гроші у банках забрали.
А совість і віра у БОГА лишилась у нас.

Невже   Україну  у   спадок   лишили,
Батьки   наші   тільки   для  вас ???
За   що   ми   так  важко   трудились ???
На   ваших   дітей   і   на   вас ???

Нам легше із совістю жити,
І темнії ночі нас не гнітять.
За все,на тім світі прийдеться платити!
Не грішми- ділами своїми!
Повірте! Без совісті важко вам жить.
На цім світі гроші прийдеться лишить!

І хочеться щоб в УКРАЇНІ не було,
Голодних, холодних людей.
О! БОЖЕ! Прошу вас, усіх схаменіться,
Із бідними дітками ви поділітся,
А заощадження наші із банків верніть!


Рецензии