Душею я лину

З кожним роком все більше
Душею я лину
На рідну Волинь-Батьківщину.
В Олиці я виростала
В ОЛиці я бідувала.
В Олиці я голодала.
Тут вчилася.
Тут працювала.
У Луцьку освіту я здобула.
Спиталиб у мене.
Чи раніше хотілаб ти краще життя?
НІ !
Твердо би я відповіла.
Тому що біда научила
Цінити людей і життя

Твердо я по тернистій дорозі ішла.
Працювала.
Співала на сцені.
Любила життя.
Все пройшло у житті не дарма
Троє дітей на щасливе
життя благословила
Шестеро внуків моїх підроста!
Глибоко корінням у землю я поросла.
Я тепер не боюся піти в небуття????
Інше життя!!!

Я не даремно живу і жила!!!!!


За все ГОСПОДЬ благодарю,
ЗА радости и за страданья.
За точно по календарю
Цветение и увядаье,
За то , что всюду в час любой
Вокруг меня родные лица.
За то что говорю с тобой,
Я не научена молится.
За золотой закат,
За день что не напрасно прожит.
За радость бытия стократ.
СПАСИБО МОЙ ВЕЛИКИЙ БОЖЕ!!!!


Рецензии