химера

Невже моє життя  - лише химера?
Бо стільки раз уже моя надія вмерла,
І сподівань зруйновано каркас.
Усе поглинув нездоланний час.
А скільки раз моє кохання вмерло,
Щоб відтворитись іншою химерою
Серед моїх розбещених образ...
І знову, знову, вже у котрий раз
Жорстокість часу й ці химери стерла...
Проте в душі випещуються перли
Із того, що у ній залишив Час.

27.12.90


Рецензии
Гарно.
І, головне, оптимістично.
Хай щастить!

Василь Кузан   31.07.2011 12:32     Заявить о нарушении
Спасибі на доброму слові! Хай щастить і Вам!

Елена Расновская   01.08.2011 00:36   Заявить о нарушении