Бажання любов

Спокусливі очі Весни   
На мене дивились голодно. 
І було так важко нести 
Бажання любові холодним. 

Очима з'їдав декольте, 
І стріли пускав в перехожих. 
Так рвалося серце на те, 
Інстинкт говорив до розмножень. 

Повітря холодний ковток 
Мов душ притупляє бажання. 
По тілу гарячки стрибок, 
А в мріях - котячі стогнання.


Рецензии