Я дякую

Я дякую, що усміхаєшся так  щиро
І молитвами шлях мій застилаєш.
У супровід життю барвисті крила 
Для мене ти усе життя своє кохаєш. 

Я дякую, в бурхливім морі  квітів 
Бруньками не розкритими слова. 
До тебе хай лунають в простір  миті, 
Розлуки по щоці бринить сльоза. 

Я дякую за розуміння в кожній миті 
І досвід твій, що є можливість  пити, 
Росою ранньою в бокал життя  налитий. 
Я дякую, що можу просто жити.


Рецензии