***

Загубилися сни кольорові,
В зелених очах самоти,
Я руки стискала до болі
Від страху,що зникнеш і ти.

Тремтіла,як місячне світло,
Що з вітром,мов попіл,летить.
Напевне тобі вже набридло,
Що сумнів між нами стоїть.

Кохаю тебе,мій єдиний,
Як зорі свої небеса,
Чому ж відчуваю провину?
Чому проступає сльоза?

Пусти мене до небокраю,
Я хочу літати,як сніг.
Тебе,мій єдиний,кохаю,
Як ти покохати не зміг. 


Рецензии
Я не знаю украинского языка,но язык поэзии-един! Прекрасно!

Александр Анисимов 2   19.07.2011 09:33     Заявить о нарушении