Моя Об тниця

(Була написана після ініціації на Майстра-Вчителя Рейкі)


В моїх жилах тече Вогонь,
А в мені Полум*яне Серце.
Я донька твоя, Мати Земля.
Я донька твоя, Батьку Небесний!

Той Вогонь я в собі збережу,
Запалю його новим світлом,
Передам із долоні в долонь,
Хай несуть його люди світом!

Хай запалюються Серця
Чистим полум*ям гарячим.
Хай не буде йому кінця,
Хай цей світ знову стане зрячим.

Хай розкриті Серця і Очі
Віднайдуть Світлу Чисту Дорогу
І горять, як зірки серед ночі,
В Храмі Серця - присвячені Богу.


Рецензии
Гарний вiрш, Альбiно! Дуже вдячна!Нових успiхiв! З повагою та теплом. Нiнель.

Свирина Нинель Анатольевна 1   18.07.2011 21:10     Заявить о нарушении
Дякую, Нінель, за сприйняття! За теплі слова, за побажання!
Навзайм, бажаю Успіхів! *від сердця до сердця*

Альбина Созанская   26.07.2011 15:01   Заявить о нарушении