Роздуми очистять душу

  Біля ріки, там за горою,
      Під самим небом
  Видніються купола монастирського храму.
  Молитва серед гір, молитва непроста:
       За мир, любов, добробут, злагод у родинах.
    Хрест на високому пригорку немов жива душа
         Навколо тільки простір та шум дубрав.
      Зігріють серцем путника монахи,втішать словом одним, другим,
            Дадуть з дороги відпочити,
         Постояти  у святому місті тихо.
             Подумати про сплетіння дій своїх, чужих.
              Роняючи сльозу... молитись Богу!
      
      
                Роздуми очистять душу,
                Роздуми освятять та спасуть…   

       Біля ріки, там за горою,
                Під самим небом
                Видніються святії купола.
                Молитва серед гір, молитва непроста!

 


Рецензии