Дике щастя

І знову сумніви з думками дружать ...
Як розібратися у себе в голові ???
А у новинах світ паплюжать ,
Ось через те так сумно тут мені ...

      В очах , мов море - бірюза гуляє ..
      Вуста мої - то рози запашні !
      А розум душу на двобій штовхає !
      Він заважає в дійсності мені ..

Мабуть не знала , як ішла на землю,
Як важко жити смертним на куті ...
А в тім ... мабуть це й є те дике щастя ,
Щоб бути першим і радіти у бутті ..!!

      Всі сумніви відправлю я додому ,
      Нехай собі летять у Всесвіт , у пітьму !!
      Я розповім історію малому ..,
      Й думки непевні геть я прожену !!!


                18.03 .11.


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.