Абеткове плетiння

Минаючи абеткове плетіння,
Шукаю в ньому вираз своїх фраз
Що висловлять мурашкові зомління –
Ледь розіллється поряд десь твій глас

Знаходжу вислови чужі красиві
Поетами прожиті власним серцем
Та рідній-де душі вони не милі
Стоять красою за музейним скельцем

І виходу шукає власна думка
Свій паросток весняних почуттів
Знімаючи із серця обладунки
Даруючи довіру… Чи ти б її хотів?


Рецензии