Така природа..

Я знаю напевно , що буря
Життя моє гідне мине !
А гуркіт , і страх , і безсилля
Безстрашний поет прожене !!!

    Така вже в людини природа ,
    Боротись , кричати , стогнать ...
    А потім всміхатися долі,
    І щастя своє наздогнать ...

Інакше не буде цікаво
на білому світі нам жити .
Тому і важливо кохати ,
Та кожному ранку радіти !!!

    Всміхатися сонечку мило ,
    В думках намагатись літати .
    То ж будемо жити щасливо ,
    Бо треба життя цінувати !!!      

               

                06.02.11.

                13.00


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.