Святi анцихристи

Ісус  Христос  не зраджує  небес,
Розп’ятьями  його  там  не обмежать.
З тих самих пір, як на землі воскрес,
За світом вічно з-піднебесся  стежить.

Бо знає  зраду  друзів  лихоблудів,
Породжених  Іудою  святим.
Зрадливого  цілунку не забуде,
Як сам, вже тисячі з людей  зробив.   

Тож добре бачить  товстопузих  трутнів , 
Що прикривають хрестиками груди.
Від них недавно пасквіль на себе чув він,
А нині перед  ним пороги труть усюди.

Анцихристи  на вівтарях   співають,
За упокій святих,  а  чи за гріхи чужі.
А свої ,  святим розп’яттям   закривають
І гроші цуплять  з вічної душі.

Ісусе праведний,  відведи від страму,
Не дай  Іудам  пити кров з старців.
Бо бізнесом  перевертні  зайнялись, 
І розпинають в церкві гаманці!


Рецензии