Весняний день

  Весняний день сьогодні
   Сонцем пробуджує веселим.
    Застило небо світлим ранком.
  Пейзаж малює красками тепла.
    Тихенько полем вітер віє,
        Тихенько  бродить він в долині,
    До нас в віконце заглянув.
      Навколо все райдугою весняною
    Колихає.
       Радіє матінка природа.
      Радіє матінка земля.    
 Заяскряться скоро трави на лугах.
   Вкриються ромашками,маками
    Та мятою, весняними квітками.
 Пташки вже зараз,
       Бадьорим різноголоссям
   Співають про весну.
   


Рецензии