***

 Квітка ніжна...
    Капля холоду-
  Роса.
    Лід крупинками у лісі.
       Весна... весна.... весна.
 Тепле сонечко.
          Перша квітка-
            Неба край... синизна.
            Перші проблески тепла.   
                Весна...весна...весна.


Рецензии