Недоречна

 Смиренність - це спокуса смутку.
    Смиренність - це брехня про рай.
Смиренність - це спокута здорового глузду.
  Смиренність - це гра в духовну любов.
     Смиренні  долі - це раби.
        Смиренні люди - це безвольні душі сьогодення.
  Перевернутий світ, тому смиренність
             Нині недоречна.
        Смиренність Богу інша річ.
            Таємна мова- ти і Бог
               Посередині - нікого.
         Звязок прямий -
              Звязок таємного причастя серця.
               


Рецензии