***

вогонь перлини сонця невблаганний
жаданий погляд наче уви сни
я розумию що цей свит нездатен
допомогти тоби або мени
я покохала,дийсно покохала
алети знищив моих мрий хришталь
невже не чув як я тебе благала
не залиший меня..не залиший
зитхання я збираю наче квити
але вони належать не тоби
я порятунок бачу у надии
нехай до тебе линуть вси писни
хай мрийниця але мени так легше
житя мое-руйнуючий мотив
що спалахом охоплюю..бентежить..
дарунок-мое серце-не схотив...


мдя...русскими буквами украинский текст...хд


Рецензии
Жаль что не могу понять
но последняя строка всё ж что-то говорит.
дарунок-мое серце-не схотив...

Сергей Хайкин   21.03.2011 03:52     Заявить о нарушении