Жар...

 Прошепочу тобі ніжно вранці
    -Я тебе кохаю.
      Візьму тебе на руки
   Руками  загорну до сердця
 Та заколишу  своїм небом.
Ти ангел мій  вночі... і вдень...
 Люба, я так тебе кохаю.
  Поцілунків жар.
         Поцілунків наших небо.
    
         


Рецензии