Кажуть...

  -Ти сон моїх надій.
    Ти все, що було мрією,
        Що не змогло створитись мною.
   В тобі моє життя,
       В тобі моє щастя,моя доню.
  Так часто кажуть нам батьки.
       Чи вірно це? Не знаю?
    Ми все рівно... інші, далекі...
     Ми маємо свої примхливі долі.
   


Рецензии