Електронним листом

 Пришли мені вісточку, мила моя.
   Пришли мені зіроньку ясну свою.
  Я прочитаю слова не журби,
       А ніжний малюнок кохання.

   Твоя доля далека - для мене розлука.
 Ти сердце розкраяла вже давно,
  А  я поганий швець та маляр.
   Малюю лиш іноді... і то для душі.

 Пришли мені електронним листом
   Розмову про початок весни.
       Про розквітлі вишні в саду.
  Про те, що розпач минулого згас вже давно.

    Про те, що кохання сопілкою грає в раю.

    

   

      


Рецензии