РОК НА ПУЗI

http://www.realmusic.ru/songs/894065/

     РОК НА ПУЗІ
  (танок на майдані)
1
Станцюй мені пісню, зіграй рок на пузі!
Ти ся полонила, кохання в картузі!
Ти ся полонила, гаряче кохання!
Мене прострелила з чорного нагану!

Приспів
Рок на пузі!
Кохання в картузі!
Рок на пузі!
Нумо дужче, друзі!
Рок на пузі!
Кохання в картузі!
Рок на пузі!
Нумо дужче, друзі!

2
В клітиночку кепі, напудрені шузи…
А я все танцюю тобі рок на пузі!
Роби мені смачно, кохання в картузі!
Ми вжаримо знову дурний рок на пузі!

3
Розборок – не треба, я не поведуся!
Тому що танцюю тобі рок на пузі!
Мідневі тарілки лящать за вухами!
І, цей рок на пузі, лупить на майдані!


Рецензии