хорошему мальчику

В кнайпах, де дим тютюновий вплітається в кучері,
Де несуттєво скільки вже разом випито,
Де всі годинники від неуваги засмучені,
Часом для когось робляться певні винятки.

Очі зустрілися раптом чи ноги під лавою -
- І розуміння. Це рідко не має значення.
Це наче секс, що на ранок скінчився кавою,
Це наче знайдено щось значно краще, ніж втрачено.

А чек із "Сільпо" підказав: "відпускай без сумніву".
Я відпускаю. Вже втретє кажу: "До зустрічі".
Ще один погляд крізь надвечірню куряву...
Я досі стримана, хоч мізки у мене курячі.

Поїзд рушає, а терези коливаються.
Щось починається, хлопчику, щось починається...


Рецензии