Той дивний сад

Той дивний сад, де квітка хвороблива
З пекельними, вогненними очима
Скуйовджене волосся розпустила...

Той дивний сад, де вітер дме щосили,
Розгойдуючи крижані кайдани,
Що вже чекають на чарівну здобич...

Той дивний сад, де часу непідвладні
Створіння дивні й дивні почуття,
Приховані завісою важкою...

Чи то є Шамбала, чи Атлантида зникла,
Чи Ґетсиманський Сад, де лютий Змій чатує
На інформацію, захищену паролем, -

Ніхто не знає, де той дивний сад,
Що він ховає від очей примхливих,
І як ім'я тієї, що насправді кохана перша Майстрові була.


Рецензии
Ну есть нечто некий..вкус.. и душа..

Хмеленко Сергей Петрович   19.03.2011 18:02     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.