For you...

Для тебя!           kоr@l... http://blogs.privet.ru/community/social_lirik/102681706

Мне нужны чьи-то руки,
Чей-то голос, глаза
Нужен тот, кто бы ждал
Меня после дождя
После долгой разлуки
Ждал меня на вокзале,
Чтобы доброе что-то
Чьи-то губы шептали
Чтобы просто я знал:
Среди трудных минут,
Что меня кто-то любит,
Что меня где-то ждут...

For you...

I need your eyes, your smile and your hands …
I want to give to my life another chance…
This chance is taken … I took my risk.
I know truly what could be missed…

I want you to wait for me after the rain…
And meet me always on my latest train…
Warm my shoulders in your hand embrace,
And hold me tight  in time and space.

I need to know when my life is cruel,
I am your love … I’m your only jewel…
I want to hear kind words from you,
“I’m here…
             I’m real…
                You’re safe …
                It’s true…” 


Рецензии