Мая Вясна

Вясна, вясна, пара кахання
і птушка гучна запяе.
Твае лясы, твае гучанне
Мне сэрца словам абліе.

Вясна, вясна,ты так прыгожа
і зелянее ўсе вакол.
А сонейка твае подобна,
Як той званочак пад акном.

Вясна, твае прамяні, свет
Такі празрысты лёгкі след.
Мне так прыемна чуць услед
Твой ганарысты  легкі смех.

Як жа выдатна прагуляцца,
Калі ўсе птушкі запяюць.
Ад радасці з галавой падацца
У цурчанне пяшчотных рук.


Рецензии