На погляди нашi...

На погляди наші
Старезні бабусі
Простягали вінки
І благословляли
Обрисам  наших тіл
Заздрила юнь
Всіх найближчих поселень
На подихи наші
Зліталися птахи
І сни
Лиш слово
Єдине слово
Зрадило нас
І стали ми
Полоненими
Смутку

18. VI. 2002 р.


Рецензии