Дякую тобi за те

Дуже дякую тобі за те:
Що зі мною завжди ти була,
Що покірно мене терпіла...
Такий вдячний я тобі за це.

Дуже дякую тобі за те:
Що мене ти дістала з темниці,
Що зігріла мене як жар-птиця!
Такий вдячний я тобі за це.

Дуже дякую тобі за те:
Що мій дух берегла ти ревниво,
Що судила мене справедливо.
Такий вдячний я тобі за це.

І пробач ти мене за той біль,
Що змусив я тебе відчувати,
Що тебе перестав захищати...
Я благаю, пробач за цей біль!
 
 
 
----- 16 марта 2011 -----

От себя: прошу сильно строго не судить, ибо стих написан на языке, который я совсем не знаю, но который люблю. Люблю почти так же, как и свой родной - белорусский. Надеюсь понравится...)


Рецензии