Пальцi

…Говорять пальці. Виразно. Устам
  дають, підчас, у образності фору.
Коли вогонь жаги жіночий стан
  доводить з мозком майже до роздору,
    коли пошерхли губи, і очей
      туман бажання склеює повіки,
        твої тремтливі пальці із грудей
           моїх беруть у край кохання ticket…

2011.


Рецензии