Чекання час

Бентежне і довге чекання
Розкинуло крила прозорі,
І в них вже гойдаються зорі,
І вечір всміхнувся востаннє.
Неначе троянда – чекання...
Духм'яне, тривке до нестями,
Так ніжно тремтить пелюстками
Надій, сподівань і бажання.

Так вміє чекати кохання...

1983


Рецензии