Мы разма ляем на славянск х мовах

Мы размаўляем на славянскіх мовах,
Але ні слова зразумееш ты з мае...
Гавораць вусны горача і водар
Паспекта, кавы, Менска ды сакэ.

Адлегласць думак, часу і імгненняў.
Камусьці казкі, а камусь спакусай спыт...
Анёл ды д'ябал граюць з намі ў цацкі,
Лунае ў небе месяц-маладзік

14/03/2011


Рецензии