Моя молитва...

Й все, що є в мене - лише молитва;
і хай в устах моїх вона буде як вічність...
Моя молитва...



Хочеш вір, а хочеш ні,
та це єдине, коли в житті фіаско,
що тримае трохи на плаву,
затягую сильніше пасок...
Ось так, розповіси Йому -
і трохи краще, так здаеться.
І Навіть посмішка бува крізь сльози
із вуст моїх на мить зірветься.
Пробудить знов в душі весну,
бажання жити і боротись.
З спокійним серцем я засну.
I зранку знов готова дертись...
Бува, що виходу нема,
та треба тут лише терпіння.
Коли Тобі це тихо розповім,
то зникнуть сльози, голосіння.
І хай триватиме всю вічність
моя молитва в тиху пору...
Ти вкажеш той єдиний шлях,
що зник уже із поля зору.


Рецензии