Про любов...

Що може бути кращим за кохання?
За це високе, чисте почуття!
Воно життя наповнює бажанням
А без нього суцільний мрак і небуття

Це дивний дар небес - коханим бути
І водночас прокляття для людини
Коли воно взаємне – щастю бути
А коли ні, то біль гризе із середини

Немає в світі жодних ліків
Щоб врятувати серце від любові
Та й мало хто зуміє пожаліти
І не сховаєшся ти від такої долі...

09.03.2011


Рецензии