ответ тоскующего сердца

Ще буде,пОдруго, повір,
Нам зірка щастя сяйво лити,
І ми повітря свіже пити
З підвалів вИйдемо на двір.
Уламки лиха і нудьги
ЗалИшаться десь на узбіччі,
А зірка тая нас покличе
Кудись на райські береги.


Рецензии