Ва цу панача аре

Хийла паначa аре мо, хий мала йишйоацаш,
lоажал тlакхачача, боарз баккха саг воацаш.
Ма бала бар хьо, нийсбенна ца безаш.
Гlадж дийтта дегlа мо, маьженаш лазаш...

Полное стихотворение можно прочесть в сборнике:
"Меттаза лув хьа - йоазон зизаш"

Сборник можно приобрести в канцелярской лавке "КЪОАЛАМ" в г. Магас


Рецензии