lуйрe

lаббалца наб йе ца вуташ
lуйран малхо, са бlаргаса дoв.
Цу кора тlа къаьга лар йуташ,
Хенаlур чу теlаш йагlа бов.

lи дола никъ, юха а лаьца
Вода со гаьна, гаьнна вода.
Са сатемaн дакъа а лаьца,
Малха зlанаро тоха сона гlод.

Вампал кхесташ мо, тарало
Малха lалам, цун новкъа хет.
Детталу дог, детталу,
Цlаьхха сомаваьлча дуненах кхет.

Оарцах довла! Хьамсара дай!
Йаь сона сердалo, ба шоай тем.
Малха зlанара гу диткъа тай.
Мича дитад аз сай турпала кем.

Гlермане, 30. Тов 2010 шу


Рецензии