Кохання не сон

У рiчцi кохання з тобою купались,
Так солодко-гiрко той час промайнув,
Назавжди на пам'ять мрiя зосталась,
Й бажання щоб знов ти мене пригорнув.
Щоб слухати мовчки, як серденько б'ється,
У грудях моїх з твоїм в унісон,
Вірити в те, що це все не минеться,
Та вірити в те, що кохання не сон.


Рецензии