***

Життя моє,як на гірському раллі-
Серпантин у скелях такий вузький,
Мчать машини по смертельній трасі
І кожний віраж не просто крутий - страшний.
Не втримаєш руль
І зникнуть з асфальту колеса-
Машина в секунду птахом
                над глибиною злетить,
Але то вже підбита птаха,
Ще мить і настане остання мить.
Лечу, тримаю кермо
               у хмарі диму і пилу,
Реве мотор і гума горить,
Не знаю настільки ще хватить
             у мене й у цього заліза сили,
Бо наступний віраж може все зупинить.
А ось і він
       мій віраж останній...
Політ завершився -
           кінець моєму раллі,
Полум"ям чорно-червоним
            здійнявся у прірві камінь,
А у тих,котрі мчать,-
               не у всіх же вистачить сил
Втримати руль
           НА ОТІМ,
Що назустріч летить,
              смертельно-крутім віражі.


Рецензии