Божий дарунок

Із снів солодких, дивних мрій
Богиню щастя я  ліпив.
В  той час не знав,  що образ твій!..
В малюнку Бог вже воскресив.

Кохання ніжне в долі взнав,
Та мить прийшла уже в літах.
Мов зачарований стояв,
Забув  солодких мрій слова.

Твій погляд лагідний з-під вій,
Думки сердечні всі забрав.
Сказала ти: - Коханий мій…
І я святі слова згадав: -

Кохана,  сонечко,  зоря!..
Шукав тебе  як голку в сіні.
А нині  ти уже моя,
Господь здійснив і сон, і мрію.

Відкрив в коханні нам закон,
І поєднались дві дороги.
Тепер життя  солодкий сон,
І ти у нім - дарунок Божий.   


 


Рецензии