Unique

we was so close
you was so sweet
so we can hear
our hearts beats
tonight will be time
best ever been
;will come try
all my and your dream

Apples with cinnamon
All night long on flight
Eye sight in eyes
Love
Passion
My unique necessary
never say me "bye"


Рецензии